Weekend Vrij Oost

Ons aanbod
Reist u vaak in het weekend met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En doordeweeks in de daluren? Dan is het Weekend Vrij Oost  wat voor u! 

Een product dat op uw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee u in het weekend en op nationale feestdagen onbeperkt reist. In de daluren (maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur) met 40% korting.

Voor wie
Dit product is geschikt als u regelmatig in het weekend en de daluren met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en excl. NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief en verkrijgbaarheid

Weekend Vrij Oost Bus
€ 150,- per jaar,  bestel hier

Weekend Vrij Oost Bus & Trein   
€ 200,- per jaar bestel hier

Dit product is ook verkrijgbaar bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.

Geldigheid
Weekend Vrij Oost Bus is te gebruiken op alle regionale (buurt)bussen en met Weekend Vrij Oost Bus & Trein kunt u ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en excl. NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in  Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag.

Aanvullende informatie

  • Uw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor uw korting in de daluren.
  • Met dit product kunt u overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken. 
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wilt u geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.