Altijd Voordeel Oost

Ons aanbod
Reist u regelmatig met de bus en/of trein in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad)? En op verschillende tijden? Dan is het Altijd Voordeel Oost busabonnement  wat voor u! 

Een product dat op uw OV-chipkaart wordt geplaatst, waarmee u in de ochtendspits met 20% korting en op alle andere momenten met 40% korting reist. Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ krijgen nog 34% extra leeftijdskorting op het reizen!

Voor wie
Dit product is geschikt als u minimaal enkele keren per maand in en buiten de ochtendspits met de bus en/of trein (alleen 2e klasse en exclusief NS) in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad) reist.

Tarief en verkrijgbaarheid

Altijd Voordeel Oost Bus
€ 15,- per maand, bestel hier
€ 150,- per jaar,  bestel hier

Altijd Voordeel Oost Bus & Trein
€ 25,- per maand, bestel hier
€ 250,- per jaar, bestel hier

Dit product is ook verkrijgbaar bij de loketten en bij de OV-servicepunten van de regionale vervoerders in Oost-Nederland.

Geldigheid
Altijd Voordeel Oost Bus is te gebruiken op alle regionale (buurt)bussen en met Altijd Voordeel Oost Bus & Trein kunt u ook reizen met de regionale treinen alleen (2e klasse en exclusief NS en Valleilijn) van de verschillende vervoerders in Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad). De daluren gelden elke werkdag na 09.00 uur en op zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen de gehele dag. 

Aanvullende informatie

  • Uw leeftijd op het moment van aankoop is bepalend voor uw korting.
  • Altijd Voordeel Oost is niet geldig in combinatie met een studentenreisproduct en werkt niet in combinatie met andere kortingsproducten.
  • Met dit product kunt u overstappen op andere vervoerders binnen Gelderland, Overijssel of Flevoland (uitgezonderd Almere en Lelystad).
  • U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen.
  • Wilt u geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.