Welke abonnementen zijn er bijgekomen?

  • Dal Voordeel Oost bus (eigenlijk bestaat dit abonnement al onder de naam Dalkorting Oost, maar heeft nu een andere naam in lijn met de naamstelling van de nieuwe abonnementen). Dit abonnement geeft recht op 40% korting in de bus in de daluren (maandag t/m vrijdag na 9.00 uur) en in het weekend en op feestdagen. Voorheen was de korting 20%.

De volgende abonnementen zijn nieuw (en allemaal geldig in alle drie de provincies tenzij anders vermeld):

  • Dal Voordeel Oost bus en trein: 40% korting in de daluren en op nationale feestdagen op bus en regionale trein van Arriva (niet geldig tussen Nijmegen en Roermond en tussen Geldermalsen en Dordrecht), Breng en Syntus.
  • Altijd Voordeel Oost bus: op maandag t/m vrijdag tussen 06.30-09.00 uur 20% korting in de bus. Op overige tijden (en in het weekend de gehele dag!) 40% korting in de bus.
  • Altijd Voordeel Oost bus en trein: op maandag t/m vrijdag tussen 06.30-09.00 uur 20% korting in de bus en in de regionale treinen van Arriva (niet tussen Nijmegen en Roermond en tussen Geldermalsen en Dordrecht), Breng en Syntus. Op overige tijden (en in het weekend de gehele dag!) 40% korting in de bus en in de regionale treinen van Arriva (niet tussen Nijmegen en Roermond!), Breng en Syntus.
  • Dal Vrij Oost bus: onbeperkt reizen met de bus in de daluren (maandag t/m vrijdag na 9.00 uur) en in het weekend en op nationale feestdagen.
  • Dal Vrij Oost bus en trein: onbeperkt reizen met de bus en de regionale treinen van Arriva (niet tussen Nijmegen en Roermond en Geldermalsen en Dordrecht!), Breng en Syntus in de daluren (maandag t/m vrijdag na 9.00 uur) en in het weekend en op nationale feestdagen.
  • Weekend Vrij Oost bus: onbeperkt reizen met de bus van vrijdag 18.30 uur tot maandag 06.30 uur en op nationale feestdagen. Op maandag t/m vrijdag 40% korting in de bus behalve tussen 06.30-09.00 (dan geldt het normale tarief).
  • Weekend Vrij Oost bus en trein: onbeperkt reizen met de bus en de regionale treinen van Arriva (niet tussen Nijmegen en Roermond en Geldermalsen en Dordrecht!), Breng en Syntus van vrijdag 18.30 uur tot maandag 06.30 uur en op nationale feestdagen. Op maandag t/m vrijdag 40% korting in de bus en in de regionale treinen van Arriva (niet tussen Nijmegen en Roermond en Geldermalsen en Dordrecht!), Breng en Syntus behalve tussen 06.30-09.00 (dan geldt het normale tarief).
  • Altijd Vrij (dit product bestond al in de provincie Gelderland, nu ook verkrijgbaar voor Flevoland en Overijssel) à deze wordt per (deel van een) provincie uitgegeven en geeft uitsluitend daar recht op onbeperkt reizen, 7 dagen in de week van aanvang dienst tot einde dienst. Voor reizen buiten het geldigheidsgebied geldt reizen op saldo tegen het reguliere tarief.