Ik reis met Connexxion in IJsselmond en/of met de trein tussen Zwolle en Kampen

Indien u uw Sterabonnement altijd aanschaft via de webshop van Keolis Nederland en u met dit abonnement gewend was om met Connexxion in IJsselmond te reizen alsmede gebruik te maken van de trein Zwolle-Kampen, is de volgende informatie voor u van belang.

Altijd Vrij IJsselmond vervangt het Sterabonnement
Het Sterabonnement IJsselmond verdwijnt met ingang van 1 juli 2017. Daarvoor in de plaats komt er het Altijd Vrij IJsselmond abonnement. Een abonnement dat geldig is op alle buslijnen van OV regio IJsselmond, op de stadsdienst Zwolle van Syntus Overijssel, op de stadsdienst Lelystad van Arriva en op de Kamperlijn, de treindienst tussen Kampen en Zwolle. 

Voor de trein krijgt de reiziger een zichtkaart. Reizigers tonen deze zichtkaart bij controle samen met de persoonlijke OV-chipkaart (dus bij gebruik van de trein Zwolle-Kampen NIET in- en uitchecken). Op de zichtkaart zit een barcode om de poortjes op station Zwolle te openen. Altijd Vrij IJsselmond is voortaan verkrijgbaar in de webshop va OV Regio IJsselmond op www.ovregioijsselmond.nl. Reizigers dienen rekening te houden met een levertijd van 5 werkdagen.